Actuele trends in kartonnen displays

Het ontwerp van kartonnen displays is voortdurend in beweging en er zijn actuele trends die ervoor zorgen dat uw displays beter kunnen opvallen In dit artikel bespreken we enkele trends. In onze ontwerpen spelen wij altijd goed in op trends, zodat deze uw merk versterken.

 

Minimalistisch en strak design

Een belangrijke trend op dit moment is het gebruik van minimalistische en strakke ontwerpen voor kartonnen displays. Eenvoudige lijnen, heldere vlakken en gedurfde typografie zorgen voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Dit minimalistische ontwerp trekt de aandacht naar uw producten en zorgt ervoor dat ze direct opvallen.

 

Levendige kleurenpaletten

Levendige en gedurfde kleurenpaletten blijven populair in kartonnen displays. Door het gebruik van felle roodtinten, levendige blauwtinten en frisse groentinten kunt u een energieke uitstraling creëren die klanten aantrekt. Het gebruik van kleur is een krachtige manier om uw producten te laten opvallen in een drukke winkelomgeving.

 

Interactieve elementen

Een andere opvallende trend is het integreren van interactieve elementen in kartonnen displays. Denk aan uitschuifbare panelen, draaibare componenten of opvouwbare structuren. Deze interactieve elementen betrekken klanten bij uw display en zorgen voor een boeiende ervaring. Het stimuleert de nieuwsgierigheid van klanten en moedigt hen aan om meer te ontdekken over uw producten.

Duurzame materialen

Duurzaamheid is een belangrijk aspect geworden in het ontwerp van kartonnen displays. Het gebruik van gerecycled karton en milieuvriendelijke inkten wordt steeds meer gewaardeerd. Klanten zijn steeds bewuster van milieukwesties en willen merken ondersteunen die zich inzetten voor duurzaamheid. Het kiezen voor duurzame materialen in uw kartonnen displays laat zien dat uw merk waarde hecht aan het milieu.

 

Opvallende texturen en patronen

Tot slot zien we ook een trend in kartonnen displays met opvallende texturen en patronen. Door gebruik te maken van reliëf, embossing of speciale afwerkingen zoals metallic of glanzende coatings, kunt u uw displays een tastbaar element geven. Dit zorgt voor een gedenkwaardige ervaring voor klanten en verhoogt de waardeperceptie rondom uw producten.

 

Hulp bij uw ontwerp?

Deze actuele trends bieden spannende mogelijkheden om uw producten op een unieke manier te presenteren en uw merkidentiteit te versterken. Bij M-Display begrijpen we de nieuwste trends en hebben we de expertise om kartonnen displays te creëren die passen bij uw merk en producten. Ons team van ervaren designers staat voor u klaar en verrast u graag met een passend ontwerp. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

display trends

Gerelateerde producten

Desinfectiedisplay

DCM display in CAA

Stevige verpakking voor design lamp

Healthy snackbox

Zonnelux vliegtuig t.b.v. winactie

Vloerdisplay Texels

Petrol tentkaart

Vogels meterbak schapdisplay

VSM blowups verpakkingen

Mentos Frost toonbankdisplay