Duurzame hulpmiddelen voor desinfectie en thuiswerken

U wilt uw medewerkers en bezoekers / klanten beschermen, maar dan op een duurzame manier? Onze hulpmiddelen zijn van milieuvriendelijk én sterk Cartoboard & karton.
Na afloop van de beperkende maatregelen zijn al onze hulpmiddelen volledig te recyclen.

Met onze laptopstandaard staat de laptop op de juiste hoogte en worden veel klachten voorkomen. Volledig te bedrukken met eigen opdruk of in standaard bruin Cartoboard.
De standaard kan als brievenbuspakket verstuurd worden en is te bestellen vanaf 10 exemplaren!

De cartotable large is ideaal als tijdelijke oplossing om op gepaste afstand drankjes en gerechten op te serveren. Het standaard formaat is  69 x 49 x 75 (h) cm en van oersterk Cartoboard. De tafel wordt volledig bedrukt en door het laminaat is het afneembaar en makkelijk schoon te maken. Na afloop van de beperkende maatregelen eenvoudig te recyclen!

De zuilen zijn gemaakt van ons sterke Cartoboard en gaan lange tijd mee. De displays zijn volledig in uw eigen design te bedrukken en zijn voorzien van laminaat zodat ze eenvoudig schoon te maken zijn en 4 displayvoetjes zodat optrekkend vocht geen kans maakt de display te beschadigen. Elke zuil is voorzien van een kartonnen opvangbak voor de tissues die eenvoudig te ledigen is. De display wordt volledig gemonteerd geleverd in een omdoos. Na afloop van de beperkende maatregelen is de display volledig te recyclen. Wij leveren de zuilen vanaf oplage 1!

Heef u minder plaats of zoekt u een oplossing voor de vergaderruimte, receptie, toonbank, bar of een andere ruimte? Gebruik dan de desinfectiedisplay small! Deze compacte tafeldisplay maakt uw bezoekers, medewerkers en klanten er op attent om regelmatig de handen te reinigen. Naar wens te leveren inclusief eigen bedrukking en desinfectiegel vanaf 10 exemplaren!

Interesse in een van onze oplossingen?
Neem contact met ons op info@m-display.nl of info@cartodisplay.com of bel ons op 076-5011787

Gerelateerde producten

Desinfectiedisplay

DCM display in CAA

Stevige verpakking voor design lamp

Healthy snackbox

Zonnelux vliegtuig t.b.v. winactie

Vloerdisplay Texels

Petrol tentkaart

Vogels meterbak schapdisplay

VSM blowups verpakkingen

Mentos Frost toonbankdisplay