Kartonnen display

Als u op zoek bent naar een aantrekkelijke manier om uw producten te presenteren en te promoten, dan kan een kartonnen display de oplossing zijn. Kartonnen displays worden vaak gebruikt in winkels en op beurzen om de aandacht te trekken van potentiële klanten. Het is een relatief goedkope manier om uw producten in de kijker te zetten en kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen.

 

Over M-Display

Als u overweegt om een kartonnen display te laten maken, is M-Display een bedrijf dat u kan helpen. Wij maken al tien jaar het onmogelijke mogelijk. Dit uit zich in het maken van kartonnen displays, point-of-sale materiaal en verpakkingsmateriaal. We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte displays voor een breed scala aan klanten. Ons vaste team van 24 vakmensen staat voor u klaar.

Onze projecten

Wij hebben diverse product displays van karton gemaakt voor opdrachtgevers in heel Europa. Bekijk hieronder een deel van onze projecten om inspiratie op te doen.

Desinfectiedisplay

DCM display in CAA

Healthy snackbox

Mentos Frost toonbankdisplay

Kartonnen display laten maken

Bij M-Display kunt u rekenen op een professionele aanpak en persoonlijke service. Het proces van het laten maken van een kartonnen product display begint meestal met een overleg met de ontwerpers van M-display. Samen bespreekt u uw wensen en eisen en wordt er gekeken naar de mogelijkheden en beperkingen van het karton als materiaal. Vervolgens wordt er een ontwerp gemaakt dat aansluit op uw wensen en dat rekening houdt met factoren als de beschikbare ruimte in de winkel, de uitstraling van uw merk en de functionaliteit van de display.

Als het ontwerp eenmaal is goedgekeurd, gaat M-Display aan de slag met de productie van de kartonnen display. Het resultaat is een kwalitatief hoogwaardige display die niet alleen uw producten opvallend presenteert, maar ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk is.

Samenwerken?

Wilt u uw kartonnen product display laten maken door M-Display? We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te laten zien. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kartonnen display

Gerelateerde producten

Desinfectiedisplay

DCM display in CAA

Stevige verpakking voor design lamp

Healthy snackbox

Zonnelux vliegtuig t.b.v. winactie

Vloerdisplay Texels

Petrol tentkaart

Vogels meterbak schapdisplay

VSM blowups verpakkingen

Mentos Frost toonbankdisplay