POS materialen

Kartonnen POS materialen zijn een duurzame en milieuvriendelijke optie voor het presenteren van producten in een winkelomgeving. Bij M-Display kunnen klanten kiezen uit verschillende soorten karton en afwerkingen. Hierdoor krijgen de POS materialen een opvallende uitstraling, die perfect past bij het merk en de producten. Ons team van specialisten begeleid je bij elke stap van het proces, van ontwerp tot productie, om ervoor te zorgen dat de POS materialen perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

Zonnelux vliegtuig t.b.v. winactie

Petrol tentkaart

VSM blowups verpakkingen

POS materialen bedrukken

POS materialen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, waaronder displays, stands, posters en banners. Wij bieden een breed scala aan POS materialen die geschikt zijn voor verschillende soorten producten en omgevingen. Wij denken graag mee om de juiste POS materialen te kiezen die de producten het beste presenteren en de verkoop bevorderen.

Kartonnen POS materiaal is niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar biedt ook praktische voordelen. Het materiaal is lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen, waardoor de POS materialen gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Daarnaast is het een voordelige optie, waardoor bedrijven gemakkelijk verschillende ontwerpen kunnen laten maken en kunnen inspelen op verschillende seizoenen en gelegenheden.

 

Kartonnen POS materiaal bestellen 

Het bestellen van kartonnen POS materiaal is eenvoudig en efficiënt. Wij staan altijd klaar om jou te adviseren en te begeleiden bij het ontwerp- en productieproces. Door het eigen productieproces, zijn de levertijden kort en kunnen POS materialen snel worden geleverd.

 

Meer informatie?

Kartonnen POS materiaal is een duurzame, praktische en voordelige optie voor bedrijven die hun producten op een opvallende en effectieve manier willen presenteren. Wij bieden ze een breed scala aan POS materialen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van de klant.

Wil je graag wat meer informatie? Of direct een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 076 50 11 787 of het contactformulier in te vullen

pos-materialen

Gerelateerde producten

Desinfectiedisplay

DCM display in CAA

Stevige verpakking voor design lamp

Healthy snackbox

Zonnelux vliegtuig t.b.v. winactie

Vloerdisplay Texels

Petrol tentkaart

Vogels meterbak schapdisplay

VSM blowups verpakkingen

Mentos Frost toonbankdisplay