Toonbank display

Toonbank displays zijn een onmisbaar onderdeel van de retailomgeving. Wij bij M-display begrijpen dit als geen ander. Baliedisplays bieden een effectieve manier om producten op een opvallende manier te presenteren aan de klant, denk bijvoorbeeld aan second placement! Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van toonbank displays voor een breed scala aan branches. Van de cosmetica-industrie tot de foodsector, voor elke sector een geschikte oplossing. Wij ontzorgen jou van ontwerp tot en met de distributie naar jouw warehouse of zelfs tot in de winkel.

DCM display in CAA

Healthy snackbox

Mentos Frost toonbankdisplay

Toonbank displays van karton

Wij produceren toonbank displays van karton. Dit is een populaire optie. Kartonnen toonbankdisplays zijn namelijk niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk, maar bieden ook talloze ontwerpmogelijkheden. Je kan kiezen uit verschillende soorten karton en afwerkingen, waardoor de displays een opvallende uitstraling krijgen die perfect past bij het merk en de producten. Of het nu gaat om een baliedisplay van karton voor kleinere producten of een grote kartonnen toonbankdisplay voor grotere producten, voor elke behoefte hebben wij een passende oplossing. Tevens kan je bij ons al terecht vanaf 1 exemplaar!

 

Expertise van M-Display

Het team van M-Display bestaat uit specialisten die de klant bij elke stap van het proces begeleiden. Van idee tot uitvoering, de klant wordt op maat bediend. Door de productie in eigen beheer te hebben, kunnen wij snel en flexibel inspelen op de wensen van de klant. Zo kunnen toonbank displays in korte tijd op maat worden gemaakt en geleverd.

De toonbank displays van M-Display zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch verantwoord. Het design van de displays wordt afgestemd op de wensen van de klant en past naadloos in de winkelomgeving. Uiteraard houden wij de uitstraling van jouw product / merk in het oog en laten wij jouw product op de juiste manier opvallenHet gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de displays langdurig meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

 

Balie display laten bedrukken

Laat de balie displays bedrukken met onze verschillende personalisatie mogelijkheden. Van bedrijfslogo’s tot specifieke kleuren, bij ons is het mogelijk om de toonbank displays volledig af te stemmen op jouw huisstijl. Dit maakt de displays niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van de branding van je bedrijf. Leverbaar vanaf oplage 1!

 

Vraag een offerte aan

Toonbank displays zijn onmisbaar voor de presentatie van producten in de retailomgeving. Wij bieden een oplossing op maat, met oog voor design, functionaliteit en personalisatie. Met hun jarenlange ervaring en eigen productieproces zijn zij de ideale partner voor elke ondernemer die zijn producten op een effectieve en esthetische manier wil presenteren.

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact op door te bellen naar 076 50 11 787 of het contactformulier in te vullen. 

Toonbank display

Gerelateerde producten

Desinfectiedisplay

DCM display in CAA

Stevige verpakking voor design lamp

Healthy snackbox

Zonnelux vliegtuig t.b.v. winactie

Vloerdisplay Texels

Petrol tentkaart

Vogels meterbak schapdisplay

VSM blowups verpakkingen

Mentos Frost toonbankdisplay