De kunst van karton: Hoe M-Display unieke kartonnen display creaties maakt

Karton is een veelzijdig materiaal dat nog weleens over het hoofd wordt gezien. Bij M-Display is karton de ster van de show. Met meer dan 15 jaar ervaring in de industrie, heeft M-Display een reputatie opgebouwd voor het creƫren van unieke en op maat gemaakte kartonnen displays, verpakkingen en point of sale materiaal. Maar hoe brengt M-Display karton tot leven? Laten we een kijkje nemen.

Karton in het DNA van M-Display

Bij M-Display is karton meer dan alleen een materiaal – het is een passie. Het team van 24 vakmensen heeft elke discipline in huis om de meest uitdagende projecten aan te gaan. Van ontwerpen en drukken tot snijden en plakken, M-Display beheerst elke stap van het proces om unieke kartonnen creaties te maken.

Het proces: van idee tot realisatie

Het proces van het maken van een kartonnen display creaties begint met een idee. M-Display werkt nauw samen met de klant om hun visie tot leven te brengen. Het team is bekend met standaardoplossingen, maar gaat ook graag creatieve uitdagingen aan.

Als eenmaal de wensen zijn vastgesteld, gaat M-Display aan de slag met het ontwerpen. Hierbij wordt rekening gehouden met verschillende factoren zoals de beschikbare ruimte in de winkel, de uitstraling van het merk en de functionaliteit van het display. Het resultaat is een ontwerp dat perfect aansluit bij de wensen van de klant.

De creaties: unieke kartonnen displays en meer

M-Display heeft een breed scala aan kartonnen creaties gemaakt, van toonbankdisplays tot verpakkingen voor designlampen. Elk project is een weerspiegeling van de creativiteit en vakmanschap van het team.

Een van de opvallende projecten is de Mentos Frost toonbankdisplay. Deze display is niet alleen functioneel, maar ook zeer compact. Het design van de display is afgestemd op de wensen van de klant en past naadloos in de winkelomgeving.

Meer weten?

Bij M-Display is karton meer dan alleen materiaal – het is de basis voor creativiteit. Met hun passie voor karton en hun toewijding aan vakmanschap, brengt M-Display karton tot leven op manieren die u nooit voor mogelijk had gehouden. Of u nu een unieke display nodig hebt om uw producten te presenteren, of een op maat gemaakte verpakking om uw producten te beschermen, M-Display heeft de oplossing.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Of kunnen we misschien wat voor jou betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Gerelateerde producten

Desinfectiedisplay

DCM display in CAA

Stevige verpakking voor design lamp

Healthy snackbox

Zonnelux vliegtuig t.b.v. winactie

Vloerdisplay Texels

Petrol tentkaart

Vogels meterbak schapdisplay

VSM blowups verpakkingen

Mentos Frost toonbankdisplay